Aperitiv cu carne tocata

de ony in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 7182 vizualizari

 

bunutz tare...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 2 cepe
  • mirodenii
  • 3 oua fierte tari
  • gogosar acru
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu carne tocata:

se caleste ceapa cu putin ulei ,se pune peste carnea tocata,se adauga mirodenii,sare,piper si se amesteca totul.

se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu pesmet;

se imparte compozitia in 2,cate o parte pt fiecare tava,se aseaza un strat de carne,apoi se taie ou felii si se aseaza impreuna cu fasii de gogosar acru,se pune a 2-a parte din compozitie si se da la cuptor

cand este aproape gata se pun deasupra cateva felii de mozzarela sau cascaval.

TIPS-URI

1

se pot pune tot felul de umpluturi

2

merge f bine ca aperitiv dar ca si garnitura la un piureu este grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane